Informatii Livrare

Produsele comandate se achită cu numerar(cash) la curier.În cazul comenzilor plătite prin virament bancar ,marfa comandată se trimite numai după după virarea sumei în contul nostru bancar.

Taxa de transport si plata ramburs, este diferita de la operator la operator si in functie de localitate.Livrarea produselor comandate se face in orice localitate  prin curierat rapit. Taxele de livrare sunt suportate de cumparator. Daca localitatea de livrare nu se afla in aria de acoperire a firmei de curierat , se adauga la costul total de transport cost suplimentarin functie de distanta la care se afla de ruta curierului. ( ne puteti contacta pentru a va comunica kilometrii suplimentari pentru localitatea dvs ).

In cazul in care clientul doreste o alta modalitate de livrare este rugat sa notifice in prealabil. Daca clientul considera ca taxele de transport sunt prea ridicate, acesta poate renunta la comanda fara nici un fel de obligatii, inainte de confirmare. Dupa lansarea, confirmarea si expeditia coletului, taxele de transport in cazul renuntarii la cumparare intra in sarcina exclusiva a beneficiarului.

 

Livrarea se face  in termen de minim 24 de ore maxim 7 zile de la preluarea  comenzii , in orice localitate de destinatie pe teritoriu Romaniei .

Livrarea se face intre orele 9 – 17. Va rugam sa specificati intervalul orar in care puteti fi gasiti pentru a nu cauza intarzieri in livrare sau chiar nelivrarea comenzii.

 

Pentru produse indisponibile in stoc, timpul de livrare poate varia in functie de producator, cantitate si zona livrarii; vom incerca a va oferi datele livrarii in cel mai scurt timp posibil.

Informaţiile privind termenele de livrare nu constituie o obligativitate legală decât în cazul în care un anumit termen de livrare a fost stabilit în mod expres, de comun acord, în scris.

Livrarea produselor se face prin intermediul serviciilor de curierat rapid  .

Prin lansarea comenzii pe acest site beneficiarul declara ca este de acord si accepta conditile  de transport mentionate in acest capitol.

 

 

FashionDogs.ro, se angajeaza sa livreze bunurile achizitionate de Utilizator/Cumparator, la adresa specificata în acest scop in formularul de comanda de Utilizator/Cumparator si care poate fi diferita de  resedinta lor obisnuita,  in cel mai scurt timp posibil.

Marfurile sunt transportate mereu in contul si pe riscul agentiei de transport contractate, astfel FashionDogs.ro nu este responsabil pentru orice daune, pierderi, costuri, leziuni sau accidente care apar in timpul livrarii.

Transportul de marfuri de volum mare  nu includ urcatul scarilor;  Produsele nu includ instalarea sau asamblarea.

Inaintea livrarii clientul este contactat telefonic sau prin email pentru stabilirea detaliilor legate de intrare in posesia produselor comandate.

In cazul in care la momentul livrarii de catre transportator, se gasesc neconformităti sau marfa este vizibil deteriorata, trebuie semnalat in foaia de livrare al transportatorului si anuntat  FashionDogs.ro imediat, sau in termen de 24 de ore de la primirea bunurilor, la departamentul de servicii pentru clienti FashionDogs.ro.  In orice caz, Beneficiarul trebuie sa verifice intotdeauna ca marfurile au fost livrate in stare perfecta.Daca primiti coletul deteriorat in mod vizibil a rugam sa nu-l acceptati si sa ne contactati imediat pentru a reclama la compania de transport in primele 24 de ore. Clientul trebuie să solicite companiei de transport confirmarea în scris a daunelor constatate la transport sau ambalare iar apoi trebuie să le raporteze.Dupa primele 24 de ore de la primire FashionDogs.ro nu va fi raspunzator de daunele suferite de produs in timpul transportului. Atunci când cumpărătorul întârzie cu recepţia, această situaţie echivalează cu predarea mărfii. Livrarea se realizează la adresa indicată de client.

Returul produselor se poate face numai in cazul in care produsele sunt deteriorate sau nu corespund conform modelului de pe site si costul transportului este suportat de catre vanzator.

In cazul in care se cere returul produselor si ca si cauza nu este vinovat vanzatorul ,costul transportului este suportat de catre cumparator in totalitate si produsul poate fi schimbat cu altul in loc .

Toate preţurile exprimate reprezintă preţuri pentru plata în numerar. Ele includ taxa pe valoare adăugată (TVA), însă exclud taxele pentru ambalare şi transport care s-ar putea eventual adăuga.

FashionDogs.ro  isi rezerva dreptul de a furniza fara nici o crestere a pretului, un produs cu caracteristici similare, care au aceeasi calitate sau mai mare, in cazul in care nu este disponibil produsul comandat. In aceste caz, Utilizatorul /Cumparatorul isi poate exercita drepturile de retragere si anulare in aceleasi conditii ca si cele stabilite pentru produsul initial.